Over ons

Social Enterprise Coffee
We zijn wij?

Over ons

Afterbeat Coffee is een sociale onderneming met een passie voor koffie en jongeren. Wij leiden jongeren en jong-volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot barista.  Wij geloven vanuit onze christelijke achtergrond dat iedereen gemaakt is voor een doel in het leven. We zetten mensen in hun kracht door sociaal ondernemen en jongerenwerk.

Afterbeat Coffee is meer dan alleen een koffie cafe. Het is een buurthuis+ midden in de samenleving waar we mensen uit de samenleving willen ontmoeten. Een plek waar jongeren, kinderen, ouders, volwassenen, ouderen en gezinnen er helemaal bij horen. Waar iedereen kan uitdelen en ontvangen. We hebben een kinderhoek voor jonge gezinnen en een jeugdruimte met X-Box One, pooltafel en zelfs een muziekstudio waar je een eigen nummer kan produceren. 

Op maandag en woensdag avond hebben we inloopavonden voor jongeren vanaf 12 jaar. We zijn nog bezig met het uitdenken van nog meer activiteiten zoals koffie ochtenden, kinder- en jeugdactiviteiten, opvoed-cursussen, sport-spelletjesavonden, enzovoorts, maar we vinden het juist waardevol wanneer mensen uit de buurt meedenken.” 

Een stagiaire vanuit het speciaal onderwijs serveert koffie aan een klant
go top